За блата:


За крема:




За гарниране:

Начин на приготвяне
Приготвяне на крема:
Разбийте с миксер крема сиренето заедно със захарта и ванилията. Добавете яйцата и разбийте пак, докато се получи еднородна, гладка смес.
Приготвяне на блата:
Натрошете бисквитите на трохи или разбийте заедно с маслото в блендер. Изсипете ги на дъното на формата и с притискане ги разпределете равномерно в целия съд.
Приготвяне на чийзкейка:
Изсипете крема върху бисквитената основа и печете в предварително загрята на 150°C фурна за 25 минути.
Чийзкейкът е готов, когато краищата са стегнали, а средата леко мърда, като разклатите съда. Намажете със сладко от боровинки или друго по ваш вкус.
След като изстине, сложете в хладилника за около 2 часа.
Сподели: