За млечния крем:


За яйчния крем:






За блата:

За гарниране:


Начин на приготвяне
Приготвяне на млечния крем:
Смесете в голяма купа цеденото мляко и сладкото. Разбъркайте добре, докато сместа стане кремообразна.
Приготвяне на яйчния крем:
Пригответе втория крем като смесите 800 мл от прясното мляко заедно с маслото, захарта и ванилията. Разбъркайте внимателно и оставете сместа да заври.
После разбийте яйцата заедно с остатъка от млякото и брашното, докато млякото леко се охлади.
Излейте внимателно яйчената смес при сместа от мляко, масло, захар и ванилия, като бъркате непрекъснато. Продължете да разбърквате, докато се сгъсти.
Оставете крема да се охлади. Разбърквайте го от време на време, за да не хване коричка.
Приготвяне на тортата:
Започнете с яйчния крем, като сложите в подходящ съд тънък слой от него. Върху крема наредете бисквитите една до друга. Покрийте бисквитите с яйчен крем, а върху него добавете от крема със сладкото. Повторете процедурата за всеки слой от тортата.
Направете последния слой като редувате двата вида крем. Оставете тортата да стегне за няколко часа,след което я украсете с настърган черен шоколад, а отгоре я поръсете с пудра захар.
Чудесна снимка!
Много вкусно.
Все още е доста вкусно
Чудесно.
Страх-отно!
Супер!