Необходими продукти







Начин на приготвяне
Сварете кафето и го оставете да се охлади. Отделете жълтъците от белтъците на две яйца. Разбийте белтъците с три 3 с.л. захар, докато станат на твърд сняг. След това разбийте и жълтъците с 3 с.л. захар. Към жълтъците добавете маскарпонето и рома и леко разбъркайте, докато получите еднородна смес. Добавете към сместа разбитите белтъци.
Натопете бишкотите в охладеното кафе и подредете един пласт в стъклен съд или касерола. Излейте крема и сложете нов ред бишкоти, докато станат по 3 пласта от двете. Последният слой поръсете с какао. Сложете в хладилник да стегне добре и да се охлади, най-добре за 10-12 часа.
Сподели:
Какво правим с третото яйце,не е обяснено.Позволявам си една препоръка след всеки пласт крем се ръси какао.Да ви е сладко!!!!
Здравейте, грешката е при нас и яйцата са 2 на брой. Благодарим ви за съвета!